Ikväll är det dags för Rb Leipzig att visa sin styrka när man ikväll gästar VFL Wolfsburg. Laget har under de tre senaste matcherna spelat ett spel som vi till vardags inte är vana vid. Man förlorade dessutom mot Besiktas hemma i den sista gruppspelsmatchen till Champions League, vilket resulterade i att man kom på en tredjeplats i grupp G. Ikväll är det bara seger som räknas mot Wolfsburg. Avspark 18.30 på Wolksvagen Arena.

Hämta bonus här!

Måstematch för Leipzig

Emil Forsberg har under veckan varit på tapeten, dels på grund av att han ryktas vara påväg til andra storklubbar, men även att han inte fick ta emot guldbollen för någon vecka sedan. Han har även fått ett stort ansvar i klubben och fått agera Lagkapten när den ordinarie kaptenen varit borta. Hursomhelst är det bara att gå vidare och ikväll behöver man verkligen knipa tre poäng för att inte tappa andraplatsen i ligan.

Just Tyska Bundesliga ser i år väldigt jämn ut med undantag för Bayern Munchen som ångat på bra och till dagens datum leder ligan stort med hela åtta poäng. Skulle Leipzig inte vinna ikväll finns en stor risk att man kan tappar sin fina placering till förmån för Schalke 04 respektive Borussia Dortmund.

Och tittar vi vad spelbranschen har att erbjuda så ser vi att Expekt har ett hyffsat odds på Leipzig. Man erbjuder hela 2,35 gånger pengarna vilket får anses som bra! Vill du spela på matchen mellan RB Leipzig eller någon av de andra matcherna i bundesliga så har Expekt ett grymt utbud av spel i alla dess former. Man har odds som står sig högt i jämförelse med den övriga marknaden. Dessutom är man ett väletablerat bolag, vilket gör att du kan känna dig trygg i ditt spelande.

Just nu har Expekt ett grymt erbjudande till alla nya kunder. Som ny spelare får du en insättningsbonus på 100% upp till 2000 kronor.

Expekt no background