Den 13 september går den lyxiga galan British Poker Awards av stapeln på nyöppnade Fox Poker Club på den välkända nöjesgatan Shaftesbury Avenue i London. För den som vill vara närvarande vid prisutdelningar går de bra att köpa biljetter. De ska enligt arrangören släppas inom kort.

Utmärkelser kommer bland annat att delas ut till bästa cash spelare, bästa turneringsspelare, bästa nätspelare och bästa brittiska pokerrum.

”Vi anser att British Poker Awards – pokerns egen Oscarsgala – är något som borde ha arrangerats för länge se’n,” kommenterar arrangörerna. ”Detta kommer att vara ett prestigefyllt årligt event som ger oss chansen att ära de enastående talangerna i vårt spel.”

Större delen av utmärkelserna tillsätts genom en allmän omröstning som är tänkt att starta på TheBritishPokerAwards.com den 1 augusti. Just nu tycks dock de ansvariga för galan ha stött på vissa problem med sin webbnärvaro eftersom de spelare som beger sig till den angivna adressen för att få mer information om galan, omröstningen och möjligheten att köpa biljetter möts av en spammig sida fylld av pokerreklam som inte har något alls med British Poker Awards att göra.

Förhoppningsvis hinner British Poker Awards rätta till problemet under de tio dagar som är kvar tills omröstningen är tänkt att starta.

Vem som får ta emot den prestigefyllda utmärkelsen Best Overall Player kommer inte att avgöras genom omröstning utan väljas av en panel bestående av redaktörerna från Bluff Europe, Poker Europa och Poker News.