mrringoVi vänder blickarna mot Sydamerika och VM-kvalet för fem stycken glödheta matcher där några utav världens bästa spelare går upp emot varandra. Bland höjdpunkterna hittar vi Brasilien mot Colombia samt Venezuela mot ett Argentina utan sin största stjärna Lionel Messi. Följ spänningen i Sydamerikas VM-kval hos Mr Ringo, en sportsbook med otaliga spelmöjligheter och odds som du inte hittar någon annanstans!

 

Tunga bortfall för Argentina

Klockan 01.30 svensk tid så är det dags för Venezuela att ta emot Argentina som i skrivande stund leder kvalgruppen på 14 poäng. Till kvällens match saknar Argentina Lionel Messi, Sergio Agüero och Paulo Dybala, bortfall som ger Venezuela en bra chans till att skrälla.

Hemmalaget kommer senast ifrån en svidande förlust emot Colombia med 2-0 och ligger för tillfället sist i kvalet med endast en inspelad poäng. Argentina är klara favoriter trots bortfallen i anfallet och ska om ingen underskattning infinner sig vinna kvällens möte.

 

Dani Alves kapten för Brasilien

Efter att ha lett sitt lag med kaptensbindeln runt armen i senaste matchen mot Ecuador så får Miranda i kvällens match mot Colombia lämna över ansvaret till Dani Alves. Den 33-åriga Juventusförsvararen kommer att vara kapten för kvällen och för motståndet står som tidigare nämnt svårspelade Colombia.

Vinnaren i mötet kommer att sätta sig själv i en bra sits inför kommande kvalspel då de fyra högst placerade lagen kvalificerar sig för VM 2018 i Ryssland. Missa inte kvällens matcher och glöm inte att kika in på Mr Ringo för att hitta dina bästa spel!