Fokeautomaten

Efter en mycket sevärd omgång utav Champions League så riktar vi under torsdagskvällen fokus på Europa League. Manchester United, Inter, Roma och Ajax är några utav lagen som ska göra det dem kan för att ta sig vidare ifrån gruppspelet under kvällen. Med start klockan 17.00 och hela vägen fram till sent in på kvällen kommer fotboll stå på schemat. Häng med Folkeautomaten och spela på kvällens matcher till marknadens bästa odds!

 

Inter – Southampton | Avspark 21.05

Ett underpresterande Inter med en lagkapten i Mauro Icardi som verkar mer intresserad av att skapa konflikter med sitt egna lags Ultras än något annat. Det stormar minst sagt om Milano-laget i dessa tider och frågan är hur mycket fokus man lägger på Europaspelet när resultaten i ligan sviktar som dem gör.

Frank de Boer förväntas rotera en del i startelvan till kvällens match. Utöver Mauro Icardi som hittat vägen till frysboxen på egen hand så kommer varken Joao Mario, Geoffrey Kondogbia eller Stevan Jovetic att delta i mötet med Southampton.

Det engelska sydkustlaget har under nya tränare Claude Puel hittat nytt liv och är för tillfället obesegrade i de 7 senaste matcherna. Man toppar gruppen på fyra poäng och skulle vid en seger ikväll sätta sig i ett mycket bra läge för avancemang.

Engelsmännen reser till San Siro i hopp om att få med sig minst ett oavgjort resultat, något som inte känns omöjligt på något sätt. Med två raka förluster för Inter i inledningen utav Europa League så kan man ställa sig undrande till vilken prioritet turneringen har hos italienarna.

Seger för Southampton kan i skrivande stund spelas till fina 3.05 hos Folkeautomaten!