EPEC (Everest Poker European Cup) är en av Europas största turneringar med nya spelare och ett utmärkt tillfälle för nybörjare inom poker eller för dem som inte har spelat med Everest Poker tidigare. En höjdpunkt i maj är EPECs €100 000 freeroll final på Sardinien. Den 1:a februari börjar kvalturneringar online. Läs mer om detta på Everest Poker.

Kvala till WSOP 2009 Main Event
Du kan kvalificera dig för WSOP för endast $3 via Everest Poker. Om några veckor så kommer Everest Poker att introducera ett nytt sätt att kvalificera sig till World Series of Poker 2009 med hjälp av WSOP Steps. Ettan och tvåan i slutställningen av varje steg kommer att kvalificera sig för nästa steg på vägen mot WSOP Main Event och ett prispaket värt $13 000.

I dessa Sit & Go turneringar kan man köpa in sig till valfri nivå och även om du inte placerar dig topp två så kommer de som placerar sig strax därefter ha chansen till att spela om nivån eller starta om på en nivå under föregående. De som klarar av att nå steg 5 har också möjligheten att spela för en plats i WSOP Side Event.

Everest Pokers WSOP steg-turneringar ger dig chansen att vinna en plats i WSOP Main Event och därmed också möjligheten att spela med världens bästa spelare. Everest Poker erbjuder låga inköp och åtskilliga sätt att vinna. En intressant kampanj som kan ta dig till toppen av pokervärlden innan sommaren är här.