Veckan har inletts helt okej för min del med 3 vunna spel och 1 förlorat. Det förlorade spelet borde nästan ha suttit men livet är inte alltid rättvist… Jag satte MAXSPELET i Berlinderbyt vilket kändes riktigt skönt och jag hoppas många av er fick bevittna matchen! Här nedan följer en summering av matcherna jag rekat under måndagen och tisdagen…

11/ 2 Sporting Braga – Paços de Ferreira (VINST)
Slut: 2-3
Speltips: Båda lagen gör mål i matchen

Odds: 1.85
Insats: 6/10

Braga blev riktigt chockade redan från start och hamnade i underläge redan efter 16 minuter. Det underläget utökades 2 gånger till 0-3 i den 50e matchminuten men efter det vaknade Braga och satte två snabba mål till 2-3. Det blev också slutresultatet trots press av Braga i slutet av matchen. Men spelet satt utan några bekymmer!

11/2 Hertha Berlin – Union Berlin (VINST)
Slut: 2-2
Speltips: Båda lagen gör mål i matchen

Odds: 1.70
Insats: 10/10

Det blev en ruskigt spännande match, precis som förutspått. Jag hoppas att många av er fick se den här härliga matchen som alltså var en match i Tyska andradivisionen och som drog ca 74000 åskådare till matchen! Union Berlin stod för en riktig superinsats när man tog ledningen med 0-1 och utökade den sedan till 0-2. Jag trodde länge man skulle hålla ut och stå för en riktigt bragdinsats men Hertha Berlin kvitterade i 73e matchminuten och satte sedan 2-2 med 4 minuter kvar av matchen. En riktigt underhållande match och MAXSPELET var riktigt befogat i den här matchen!

12/2 Yeovil – Preston (VINST)
Slut: 3-1
Spel: 1
Odds: 2.35
Insats: 8/10

Yeovil blev chockade av Preston som tog ledningen efter 30 minuter och som dessutom var ytterst nära att göra 2-0 före paus men Yeovils målvakt storspelade. Ledningen höll sig fram till 73e matchminuten då Yeovil äntligen fick in bollen bakom ett tröttkört Preston som fått ägna sig mycket åt försvar. Efter det var det Yeovil för hela slanten och man satte såväl 2-1 som 3-1 innan domaren blåste av matchen och notera att återigen gör Patrick Madden mål för sitt Yeovil! Han har gjort mål i 6 raka matcher nu där han satt 9 mål framåt!

12/2 Brentford – Stevenage (FÖRLUST)
Slut: 2-0
Spel: Båda lagen gör mål i matchen
Odds: 1.95
Insats: 6/10

Brentford gör en strålande match här mot ett ineffektivt Stevenage. Brentford hade spelet större delen av matchen och tog rättvist ledningen strax före halvlek. Stevenage kom ut lite vassare i andra halvlek och hade det mesta av spelet när man tryckte på för en kvittering men med endast 1 skott på mål av sina 9 mot mål så är det svårt att vinna matcher… Istället kunde Brentford göra 2-0 sent i matchen vilket också blev ett rättvist slutresultat.

FEBRUARI MÅNAD:

Vunna spel: 12
Förlorade spel: 9
Pengarna tillbaka: 0
Inspelade Units: +15,2 Units

JANUARI MÅNAD:
Inspelade Units: +26,7 Units