Annandag jul eller Boxing Day som de kallar det i England är en stor och fin tradition som går tillbaka långt i tiden i Storbritanniens kultur. Då spelades matcherna mellan lokala rivaler men numera är det vanlig toppfotboll som väntas.

De engelska lagen går in i ligans tuffaste period när alla andra ligor tar en välbehövlig jul och nyårs-semester. Även om klubbarna (med de största i spetsen) starkt är emot det hektiska spelschema som väntar på grund av skaderisken, älskar fansen all fotboll som de kan titta på under julledigheten.

Återupprepar Kane succén?

Tottenham – Southampton sparkar igång festen redan klockan 13:30 och efter Harry Kanes hattrick senast mot Burnley kan det bli ytterligare målfest för den engelska forwarden under Boxing Day. Southampton kommer utan självförtroende efter att ha spelat sex matcher i rad utan att ta en seger.

Klockan 16:00 på klassisk engelsk tid spelas ytterligare sju matcher:

Manchester United – Burnley
Chelsea – Brighton & Hove Albion
AFC Bournemouth – West Ham
Watford – Leicester City
West Bromwich Albion – Everton
Huddersfield Town – Stoke City
Liverpool – Swansea

Hämta Bonus

Manchester United har haft en väldigt tung vecka efter att på omvänd Fergie Time dels har åkt ur ligacupen mot Bristol City i slutsekunderna och i senaste matchen mot Leicester tappade laget vinsten i matchens sista spark trots en man mer på planen och mängder med chanser i slutminuterna.

Mourinho har sett bitter ut och öppet gått ut och kritiserat vissa av spelarna och kallat deras beslut för barnsliga. Därför kan ni förvänta er en hel del förändringar jämfört med matchen senast. En positiv sak i mörkret för oss svenskar var att Lindelöf fick höga betyg i England efter sin insats som högerback då han ersatte skadade Valencia.

Oddsa på Royal Panda för en maxad spelupplevelse

Vill du spela på dagens Boxing Day eller på något annat roligt sportevenemang är Royal Panda ett fullgott alternativ för sports betting. Den kungliga pandan har ett skönt utbud med allt vad du behöver för att få en gedigen oddsupplevelse.

Royal Panda