Boxing day är över och vi kan se tillbaka på en härlig fotbollsdag i England där det inte blev någon större skrälldag i år, varken i Premier League eller i Championship. Sunderland stod kanske för den största skrällen när de slog formstarka Everton på bortaplan men det var givetvis mycket tack vare att Everton fick målvakten Tim Howard utvisad tidigt i matchen. Everton stod för en bra match där man pressade Sunderland hela andra halvlek med en man mindre så pass upp på söndag när man ställs mot starka Southampton på hemmaplan.

Ett annat lag som hade en mindre bra dag på jobbet var Stoke som tog ledningen mot Newcastle men tappade hela matchen efter två utvisningar redan i första halvlek. Tungt för Stoke som såg ut att gå med ett bra resultat i den matchen och de lär knappast få det enklare mot ett revanschsuget Tottenham på söndag som ”bara” fick 1-1 hemma mot WBA igår.

Undertecknad lämnar Sverige inom ett par timmar för en resa över till England där Premier League fotobll väntar under helgen. På lördag befinner jag mig på Upton Park för att se West Ham – WBA och på söndag ska jag se mitt kära Chelsea ta emot Liverpool i en het match på Stamford Bridge.

Ha en god fortsättning på julen och jag vill samtidigt passa på att önska er alla ett riktigt Gott Nytt År!