Leo Boxell och Danny McDonagh har valts in i Australian Poker Hall of Fame. Boxell är en pokerspelare som nyligen vann Asia Pacific Poker Tour (APPT) Melbourne och han har dragit in över $1,1 miljoner under sin pokerkarriär.

McDonagh är däremot inte primärt pokerspelare utan turneringschef, och detta är första gången någon som inte har en karriär som pokerspelare har valts in i Australian Poker Hall of Fame. McDonagh är för närvarande PokerStars chef för liveevent i Asien och Stillahavsområdet.

”Det är en ära för mig att bli den första administratören i Aussie Hall of Fame och få vara i samma sällskap som så framstående personer som Joe Hachem och Jeff Lisandro,” kommenterade McDonagh. ”När jag inledde min pokerkarriär som turneringschef på Crown Casino arrangerade teamet ett $1 000-event som så småningom blev Aussie Millions. Jag menar, vem skulle ha kunnat tro att det skulle bli den internationella ikon det är idag.”

Kommittén för Australian Poker Hall of Fame har fortfarande möjlighet att välja in fler personer för år 2011, och namn som har nämnts som lämpliga kandidater är bland annat Tino Lechich, Jason Gray och Keith Sloan.