Hockeylegenden Börje Salming har nu skrivit på för att bli hockeyambassadör hos Unibet och kommer därmed att göra hockeysäsongen extra spännande för alla hockeyfans som spelar hos Unibet.

-”Jag går alltid in med hundra procent i allt jag gör. Hockey är en viktig del i mitt liv och det ska bli otroligt kul att få ingå i Unibets lag”, säger Börje Salming.

-”Börje Salming räknas till en av de främsta ishockeyspelarna genom tiderna. Vi är såklart enormt glada över samarbetet. Börje är självskriven i vår förstafemma. Alla våra hockeyintresserade kunder har en extra spännande säsong att se fram emot”, säger Andreas Slätt, marknadschef på Unibet i Sverige.

Elitserien är redan i fullgång. Innan säsongen startade hade Salming sin analys klar.

-”Mitt tips var en uppgörelse mellan Frölunda, HV 71 och Linköping. Det är många matcher kvar, men HV 71 ser starka ut. Norrlandslagen får det tufft i år, även om Skellefteå har överraskat hittills”, säger Börje Salming.

NHL har också dragit igång och nästa år ska Tre Kronor försöka försvara OS-guldet i Vancouver.

-”Det känns riktigt kul att ha Börje Salming med i laget. Han är en legend och den perfekta hockeyambassadören för oss”, säger Andreas Slätt.

OBS! Missa inte Unibets tävling just nu i vilket du kan få se Barcelona – Real Madrid live på plats i Nou Camp. Du kan du få följa den från de bästa platserna på hela Nou Camp. Testa Unibets 10 produkter fram till och med den 8 november och du är med och tävlar om två paket för två personer till El Clasico den 29 november.