Come On har tagit in ett helt nytt spel från Microgaming i sitt sortiment – Booty Time. Booty Time är inte en enarmad bandit utan en enarmad pirat! Hissa segel och bege dig ut på ett hisnande sjörövaräventyr i ett magiskt sagoland där det är papegojor och pelikaner som håller i rodret.

Booty Time har 5 hjul och 25 vinstlinjer och till din hjälp när du spelar har du både vilda symboler och spridningssymboler. Booty Time-loggan är vild och kan ersätta vilken symbol som helst utom Skattkistan som är spridningssymbol. Tre skattkistor var som helst på hjul 1, 3 och 5 är vad du behöver för att sätta igång ett bonusspel där du kan skaffa dig gratissnurr och multiplikatorer. Du får välja mellan olika guldmynt för att se hur många val du kommer att få göra i bonusspelet, och dessa val avgör antalet gratissnurr och hur mycket eventuella vinster multipliceras. Det är möjligt att erhålla nya gratissnurr under gratissnurren, så att ta sig till bonusspelet kan bli riktigt lönsamt när man spelar Booty Time.

Har du inget konto hos ComeOn? Registrera dig så får du omedelbart 10 gratissnurr på slotmaskinen Jack Hammer, redan innan du har gjort någon insättning. Vad har du att förlora? Klicka dig över till ComeOn direkt och hämta dina 10 gratissnurr på en av världens mest populära slotmaskiner.