Ikväll spelar Sverige sin sista match i Grupp A i VM-kvalet till Ryssland 2018. Sverige har förutsättningarna klara för sig och allting talar för att Sverige ligger kvar på andraplatsen och därmed får spela ett gastkramande playoff. Janne Andersson och hans gubbar kan nämligen förlora med 6-0 och ändå hamna före Holland.

Det finns faktiskt en chans att Sverige tar förstaplatsen i Grupp A men den är lika minimal som en atom. För det krävs det nämligen att Frankrike tappar poäng hemma mot Vitryssland på Parc de Princes ikväll – vilket skulle vara den största sensationen sedan Malta slog Ukraina i träningsmatch på bortaplan tidigare i år.

Sveriges förutsättningar

Med de förutsättningarna tar vi för givet att det blir ett spännande playoff att vänta. Efter gårdagens resultat mellan Kroatien och Ukraina kan Sverige tyvärr inte bli seedat och därför väntar tuffast möjliga motstånd när man ställs mot antingen Italien, Kroatien, Danmark eller förloraren i kvällens möte mellan Schweiz och Portugal.

Hämta Bonus

Alla lag känns väldigt svåra och blir det Danmark har de revansch att kräva sedan playoff-matcherna till EM i Frankrike 2016. Den gången hade Sverige en viss Zlatan Ibrahimovic som bjöd på show och i princip på egen hand tog Sverige till Frankrike – ett mästerskap som inte blev särskilt minnesvärt för de svenska fansen.

Boostade odds hos Betsson

Den mest intressanta matchen ikväll blir därför den mellan Portugal och Schweiz. Cristiano Ronaldo och hans gubbar har fördel av hemmaplan och vid seger går man om Schweiz och tar förstaplatsen och direktplatsen till VM i Ryssland. Schweiz har dock fördelen att de kan spela på resultat och gå för oavgjort. Eftersom Schweizarna är två poäng före Portugal räcker ett kryss för att det istället blir alplandet som får dricka vodka nästa sommar.

Betsson kör ett riktigt skönt boostat odds tack vare den eminente podcasten Tutto Balutto. Idag kan du spela på att Cristiano Ronaldo gör 2 mål eller fler mot Schweiz till oddset 7,0. Dessutom kan du ta del av en skön välkomstbonus i form av ett riskfritt spel upp till 1000 kr.

Betsson