Mesta mästarna Malmö FF tar emot Halmstad BK och det är inget snack om vart de tre poängen hamnar. Di blåe har en hysterisk form på Swedbank Stadion med 18 mål på de fyra senaste matcherna. Förvänta er ännu en kross i det sydligaste mötet allsvenskan erbjuder säsongen 2017.

Malmö leder allsvenskan överlägset med 9 poängs marginal ner till tvåan Djurgården. Halmstad i sin tur ligger sist i allsvenskan med endast 3 vinster på hela säsongen. Det kan bara sluta på ett sätt och det är seger för MFF.

Halmstad har haft en svag säsong

Halmstad vann visserligen lite oväntat mot Norrköping senast men Malmös senaste hemmafacit. MFF har bara 2 insläppta mål på de fem senaste hemmamatcherna och de målen kom i matchen mot änglarna som slutade 2-2. I övrigt har de skånska pågarna i tur och ordning besegrat Jönköping med 2-0, Kalmar med 6-0, Hammarby med 4-0 och Elfsborg med 6-0. Ett hyfsat facit får vi lov att säga.

Hämta Bonus

Halmstad i sin tur har haft motsatsen till säsong. Laget räcker inte riktigt till för Allsvenskan och ligger sist i tabellen med endast 17 poäng på 16 omgångar. Ett snitt som garanterat inte räcker för spel i Allsvenskan nästa år – och verkligen inte räcker till poäng på bortaplan mot serieledarna.

5,0 i odds på Malmöseger hos Betfair

Trots att det är garanti på seger för MFF har Betfair varit schyssta nog att boosta oddset riktigt ordentligt. Istället för oddsen 1,15 har spelbolaget höjt oddsen till 5.0 gånger pengarna på seger för Malmö. Detta känns som det säkraste spelet denna säsongen och med så höga odds på MFF är det enkla pengar som trillar in. Så här gör du för att ta del av det boostade oddset.

  • Skapa ett nytt konto hos Betfair med kampanjkoden ZFBM54
  • Lägg ett spel på Malmö vinner och få oddsen 5,0 (max insats 100 kr)
  • Om MFF vinner får du din insats i kontanter och resterande belopp som gratisspel

Betfair