Floyd Mayweather Conor McGregor

Det är en av de mest hajpade matcherna på årtionden och det är en hel del pengar involverat. Så pass mycket att den har benämnts som ”The Money Fight”. På lördag smäller det, då ställs den pensionerade tillika obesegrade världsmästaren i boxning Floyd Mayweather Jr mot UFC-fenomenet Conor McGregor.

Det finns inga officiella siffror på hur mycket de båda kämparna får för att ställa upp på den här fajten, men det sägs ligga på runt 100 miljoner dollar till Mayweather och runt 75 miljoner dollar till McGregor.

 

Två sporter möts i en fight

Båda är världsmästare inom sina respektive sporter, och även om den pensionerade Mayweather är elva år äldre än McGregor som är i sin prime, så är det Mayweather som är favorit, då det enbart är boxning och McGregor måste anpassa sig, det vill säga han kan inte sparka eller brottas som han vanligtvis gör till stor del.
Vikt och längdmässigt är de ganska jämnbördiga. McGregor är 1.75 m och 70 kg medan Mayweather ligger på 1.73 m och 68 kg.

Matchen går 05.00 så det är bäst att sätta klockan.

 

Just nu erbjuder Betfair oddsen 4.00 på Mayweather och 15.00 på McGregor till sina nya kunder. Du hittar erbjudandet här.

Betfair Mayweather McGregor