Då är det återigen dags för omgång fem i Champions League-gruppspelet. Vi blickar ner till grupp H och hittar en femte omgång som kan vara direkt avgörande sett till vilka som avancerar vidare till åttondelsfinal. Regerande mästarna Real Madrid reser ner till Cypern för att försöka plocka hem tre poäng mot Apoel FC. I samband med denna match har Betfair ett unikt erbjudande till alla nya spelare. Avspark 20:45 på GSP Stadium.

BetFair

Real madrid inledde gruppspelet på bästa sätt och hade full pott efter två spelade omgångar. Därefter följde två matcher mot tottenham som får anses vara ett bottennapp. Man lyckades nämligen enbart plocka en poäng efter 1-1 resp. 1-3. Nu har man förvisso haft tur i sin grupp då Borussia Dortmund och Apoel FC spelat oavgjort i deras två möten. Detta gör att Real Madrid avancerar vidare ikväll under förutsättning att laget vinner mot Apoel FC.

Apoel inledde gruppen på sämsta möjliga sätt. Förvisso är man en underdog och har därför ingen större press på sig. Däremot slår de senaste resultaten högt då man lyckats med bedriften att, som tidigare nämnt, spela oavgjort mot Borussia Dortmund. Både Dortmund och Cyprioterna har i skrivande stund två poäng vardera och skulle Apoel återigen skrälla ikväll så är chansen stor att man går vidare i Europa League-slutspelet.

Värt att tänka på till dagens möte är att Cristiano Ronaldo finns med på banan och det börjar bli dags för portugisen att visa vägen för laget. Han ligger förvisso etta i skytteligan men behöver fortsätta på den inslagna vägen för att Real blir ett lag att räkna med när det börjar dra ihop sig.

Just nu har Betfair ett häftigt erbjudande till alla sina nya kunder. Väljer du att betta på Real Madrid ikväll så har betfair maxat ditt odds från 1,12 till hela 4,0 gånger din insats.

Hämta erbjudande här!