boomanjiBoomanji är en slot från Betsoft Gaming som nyligen anlände till Vera & John Casino, där den går att spela både för riktiga pengar och för låtsaspengar.

Boomanji har fem hjul och tio spellinjer, och hjulen pryds av olika sorters fyrverkeripjäser. Till din hjälp när du spelar har du både Free Re-Spin och Expanding Wild. Lådan med fyrverkeripjäser är vild och kan visa sig på hjul 2, 3 och 4 (aldrig på hjul 1 eller 5). Den expanderar så att den täcker hela hjulet, och ger dig dessutom ett Free Re-Spin så att du får chans att vinna på nytt. Om du har spelat Betsofts Gemscapades kommer du att känna igen funktionen.

Boomanji är ett spel där det alltid händer något och här finns massor av fyrverkeri-inspirerade ljudeffekter, så gör dig redo för vinanden, sprakanden och högljudda knallar. Fyrverkerier exploderar över skärmen i vackra animationer och symboler singlar ned som falnande stjärnor.

Boomanji – en 3D-konkurent till NetEnts Starburst

Om du gillar den extremt populära slotten Starburst från NetEnt bör du ge Boomanji en chans, för de båda spelen påminner en hel del om varandra. De är båda snabba och färggranna spel med tio spellinjer, och de funktioner som erbjuds är likartade med expanderande vildsymboler som kan ge re-spins. En annan likhet mellan Starburst och Boomanji är att båda betalar ut i båda riktningarna. En kombination behöver alltså inte löpa från vänster till höger för att du ska få betalt. Spelen har de ungefär samma utbetalningsgrad, Starburst är dock något bättre med sina 96,1% mot Boomanjis 95,96%.

Både Starburst och Boomanji finns tillgängliga hos Vera & John, där vinstgarantikampanjen fortsätter även under september månad. Varje dag garanterar Vera & John att någon vinner minst 50 000 kronor på ett snurr, och under september månad kommer någon att vinna minst 500 000 kronor!Under fyra dagar i september kommer dagsgarantin dessutom att höjas från 50 000 kronor till 100 000 kronor. För mer information om kampanjen Vinstgaranti, gör ett besök hos Vera & John.

Har du inget konto hos Vera & John? Nya medlemmar får 100% bonus på första insättningen upp till 1 000 kronor.