boom! logoMed nyheten BOOM! har PokerStars gjort det möjligt för alla spelare att lägga upp sina pokerhänder på nätet i form av videoklipp på enklast möjliga sätt.

Det finns en del resurser på Internet som du kan använda för att spela upp dina pokerhänder. Fördelen med BOOM! är användarvänligheten och att det blir ett sammanhållet videoklipp där din hand återspelas … det fungerar dock så klart bara om du spelat handen på PokerStars.

Med BOOM! kan du direkt efter handen är spelad antingen klicka på stjärnsymbolen i chat-rutan eller klicka dig vidare till den omedelbara handhistoriken sedan klicka på BOOM!–knappen.

Det finns flera användningsområden för detta. Om du råkar ha en egen blogg är det ett perfekt sätt att visa upp en spelad hand. Om inte så kommer handen skickas till BoomPlayer.com där den visas tillsammans med massor av andra spelares uppladdade händer.

På BoomPlayer.com kan andra se din hand och eventuellt kommentera, vilken kan ge dig intressanta synpunkter på ditt spel. Även proffs som ingår i Team PokerStars Pro lägger då och då upp sina spelade händer.