ladbrokesLadbrokes erbjuder alla nya spelare möjligheten att få ett bonusspel på upp till 1000 kr att använda på odds. Det handlar inte om en insättningsbonus, utan erbjudandet innebär att du, när du har lagt ett spel för egna egna pengar, får ett bonusspel på samma belopp som du kan använda som gratis insats på valfritt odds.

För detta erbjudande behöver du inte bry dig om omsättningskrav eller liknande. Om du tar hem vinster på ditt eget kvalificerande spel och/eller ditt bonusspel kan du ta ut dina pengar när som helst. Med Ladbrokes erbjudande om bonusspel på odds kanske du inte får lika många bonuskronor som du kan ta del av via traditionella insättningsbonusar på andra spelbolag, men du får i gengäld mer frihet i hur du kan disponera dina pengar.

Så här får du 1000 kr i bonusspel

Du ska börja med att registrera dig som ny medlem och i samband med det fylla i bonuskoden ”SW1000” (viktigt! glömmer du det kan du inte ta del av erbjudandet). Sedan ska du placera ett kvalificerande spel på mellan 50-1000 kr. Det måste du göra samma dag som du registrerar dig. Spelet måste vara ett singelspel och oddset måste vara på 2.00 eller mer.

Oavsett om du vinner eller förlorar så får du ett bonusspel på samma belopp. Bonusspelet måste placeras inom 7 dagar efter det att det trillar in på ditt konto. Någon begränsning för vilka sporter du kan spela på finns inte, men du måste använda hela beloppet på en gång. Om ditt bonusspel sitter får du behålla vinstdelen av återbetalningen. Själva insatsen kommer alltså inte att återbördas till ditt spelkonto.