MamaMia Bingo free spinsMamaMia Bingo är en av de största bingosajterna och som sådan erbjuder man mängder av smått och gott vad gäller bonusar, chattävlingar, utlottningar och annat hela veckan lång. Det är nog inte helt fel att utnämna MamaMia Bingo till den mest generösa bingosajten just nu.

Om du vill ha full koll på vad som händer på MamaMia Bingo under veckorna, ska du läsa veckobrevet noga. Här listas alla överraskningar för varje dag. Vissa dagar är dock lite mer spännande än andra och det är dagarna då MamaMia erbjuder extra bonusar för befintliga spelare.

Måndagar får du en bonus på 50 kr på varje enskild insättning på minst 200 kr. Bonuspengarna trillar in på kontot när du har omsatt 200 kr. På onsdagar får du en extra bonus på 50% upp till 250 kr. För att maximera den bonusen ska du sätta in 500 kr och får då totalt 750 kr att spela för. Fredagar får du alltid en bonus på 100% på en insättning. Exakt hur mycket pengar du kan få i bonus är olika från vecka till vecka.

Free spins-stege varje vecka

Som så många andra bingosajter har även MamaMia Bingo öppnat en casinoavdelning. Här hittar du framför allt videoslots och framför allt titlar från Net Entertainment (Starburst, Gonzo’s Quest, Jack and the Beanstalk, med flera). En gång i veckan (normalt sett) kan du utnyttja ett erbjudande om en free spins-stege genom vilken du kan samla på dig flera hundra gratissnurr på populära automater. En stege kan fungera enligt det följande.
Steg 1: Sätt in exakt 111 kr för att få 20 free spins
Steg 2: Sätt in exakt 333 kr vid en andra insättning för att få 80 free spins
Steg 3: Sätt in exakt 111 kr vid en tredje insättning för att få 100 free spins

Free spins och bonus för nya medlemmar

Om du ännu inte är medlem på MamaMia Bingo har du ett trevligt välkomsterbjudande att ta ställning till. Omedelbart efter din registrering får du 50 kr i bingobonus att använda precis hur du vill. Dessutom får du 20 gratissnurr på automaten Starburst. Om du sedan väljer att göra en insättning får du dubbelt på kontot upp till 400 kr. Efter registrerad insättning får du också ytterligare 80 gratissnurr på Starburst.