Nu släpper NetEntertainment (NetEnt) en uppföljare till den enormt framgångsrika slotten Jack Hammer. Den nya slotten heter Jack Hammer 2: Fishy Business och är precis som sin föregångare tecknad i serietidningsstil.

Jack Hammer 2: Fishy Business har 99 spellinjer (föregångaren har ”bara” 25 stycken) och funktionen Sticky Wins har kompletterats med Random Wilds som kan dyka upp under gratissnurren.

Ramberättelsen för Jack Hammer 2: Fishy Business är hur nattklubbssångerskan Pearl blir kidnappad av gangstern Don Crabby och hans hantlangare så att Jack Hammer måste rycka ut och försöka rädda henne.

Jack Hammer 2: Fishy Business har inte premiär förrän den 23 juli 2012, så vi får hålla oss till tåls en stund till. Medan vi väntar går det givetvis bra att spela den första versionen av Jack Hammer istället, den som har 25 spellinjer och där Jack Hammer slåss mot skurken Dr Wuten. Denna slot hittar du bland annat hos Mr Green, Unibet och Vera & John.

När Jack Hammer 2: Fishy Business väl lanseras om tre veckor kan vi räkna med massor av specialerbjudanden från de casinon som tar in den i sortimentet, så håll ögonen öppna!