Just nu 3355 medlemmar (Bli medlem här)

Spelblogg

Här hittar du personliga bloggar om spel skrivna av rekare och andra sakkunniga personer på spelaspel.se.

Titelstriden

Puyol
Tisdag och det var dags att rita ner några rader efter att ytterligare en intressant Premier League-omgång har avverkats där hela topp-4 som bekant var i spel under söndagen och samtliga mot varandra. Vi tar en titt på ett par matcher och blickar även fram mot de kommande veckorna. Vilka har den bästa chansen med en tredjedel av säsongen kvar?

Måndag och omgång 23

Puyol
Jag låter inte er vänta den här måndagen. Ännu en helg ska summeras när ytterligare en omgång med Premier League-fotboll har passerat.

Den skoningslöse och den dominante

Puyol
Efter något mindre aktivitet på slutet så siktar vi in oss på en kortare summering nu. Årets första inlägg ser, i vanlig ordning, tillbaka och framåt på det som har hänt i Premier League samt UFC.

350 000 pund

Puyol
Julen närmar sig med stormsteg, men vi avvaktar ett tag till innan vi går på vila. Likt förra helgens inlägg, om än inte lika maxat den här gången, ytterligare en Premier League-omgång samt en UFC-gala har passerat. En tillbakablick vad vi har bakom oss.

En weekend i Vegas

Puyol
Standard för måndagar: Vi summerar helgen som har varit, för egen del något som har präglats av UFC 194 och ytterligare en avverkad Premier League-omgång.

Måndagar och summeringar

Puyol
Måndag och ytterligare en Premier League-omgång har avslutats – vilket inte kan betyda mycket mer än sak: Summeringsdags.

En sensation

Puyol
Det är måndag och det innebär i vanlig ordning att bloggen öppnas upp på nytt. Många tankar har snurrat runt, så jag hoppas att jag får någorlunda god ordning på det hela, med en tillbakablick på UFC 193 med en prestation och en spark som skakade om MMA-världen riktigt rejält.

Min bettingresa – del 3 av 3

MrBwino
Del 1 – Starten av spelandet Del 2 – Twitter & rekande Del 3 – Utveckling & framtiden I den här delen kommer jag gå igenom hur man kan förbättras, och hur min framtid ser ut inom bettingen. Även om jag är ung i gamet så tror jag att någon kan lära sig av min erfarenheter.

När pengarna åker in

Puyol
Aningen sent med en hel del spel att gå på under föregående helg, men skickar iväg några rader under en lugn vecka där ett playoff med en biljett till EM står på spel. Premier League, med en utmanare till topp-4, ett blivande mästarlag samt ett lag som otroligt nog lyckades förlora. UFC med en lyckad gala bakom oss och ytterligare en på ingång – samt väldigt lite poker.

En vecka som kan avgöra Josés öde

Puyol
Två veckor senare och tisdag, ett nytt inlägg med en kortare summering på det som har varit och det som komma skall. I vanlig ordning, huvudfokus: Premier League. Kör.