Minustecken igår igen. Allt såg bra ut med min raka favorittrippel tills Inter väljer att tappa 2-0 till 2-2 under tre minuters tid en kvart innan slutet. Inte mycket att göra åt i den sits vi spelare sitter, mer än att bita i det sura äpplet och ladda om! Den sköna nyheten är i allafall att Wolfsburg vann till både en hygglig insats och ett hyggligt odds, strax under dubbla degen, och därmed minimerades förlusterna nästan neråt nollan.

Idag har jag mycket svårt att hitta drag som står ut ur mängden och som jag tar till mig direkt. Känns också dumt med ett avslag på en söndag, så det är uteslutet. Spansk fotboll, fransk fotboll, damhockeyfinal, finsk finalhockey, tysk fotboll… Utbudet finns, men drag är det tunt med, utom ett som jag varit inne på länge!

Kanada – USA
Mitt Tips: 1:a
Insats: 8/10

Motivering;
Finalen i damhockey spelas som väntat mellan USA och Kanada, de två lag som länge varit i toppen i sporten. USA har gjort en kraftig utveckling av truppen, efter att ha varit underlägsna för tre-fyra år sedan till att nu vara näst intill lika bra. Kanada har dock visat under denna turnering att man aldrig ska ta ut något i förväg.

De har världens bästa spelare i sin trupp, både veteraner och unga talanger, och dessa har verkligen klivit fram hittills i turneringsspelet. Om man lever upp till sin normala standard så ska man vinna denna damfinalen, vilket jag tror att man gör…


Sporting Gijon – Valencia
Mitt Tips: 2:a
Insats: 4/10

Motivering;
Valencia har äntligen fått ordning på ekonomin, truppen och återigen hittat vinnarspelet efter sin mörka vinter. Man har fått ett extremt viktigt banklån och därmed är det ekonomiska läget tryggt ett par månader framöver. Detta innebär att spelarna åter fått sina löner utbetalda. Villa och Silva är åter från skada och detta med besked. Senast stod man för varsitt mål hemma mot Getafe i 4-1 -segern.

Idag möter man nykomlingarna Sporting Gijon, som inte haft den enklaste resan hittills genom Primera Division. Hemma har man endast vunnit en av de fyra senaste matcherna, inte något att sticka ut hakan med stolthet för precis. Valencia La LigaValencia har endast vunnit en av de fyra senaste, men även spelat två oavgjorda. Nu är formen åter på väg mot topp och normala dagar ska man vinna denna matchen. Jag testar och spelar tvåan till ett fint odds.

Åter imorgon med mina vanliga analyser och med fina spel!
God spellycka,
/Blixt