FCKTuff bortamatch väntar För Fc Köpenhamn som ikväll spelar borta mot Ryska Lokomotiv Moskva. Förra mötet på Parken slutade mållöst och inför kvällens match ligger FC Köpenhamn på en förstaplacering i gruppen, vid vinst ikväll så är man vidare till sextondelsfinal. Men om allt går emot danskarna ikväll så kan laget på en tredje plats. Kvällens bortamatch är med andra ord otroligt viktig. Avspark 19:00 på RZD Arena.

Svenskar på skadelistan

Fc Köpenhamn har under inledningen av säsongen inte gått bra i Ligan och till dagens datum parkerar man på en 6 plats. Detta gör att laget riskerar att missa fortsättningsserien om man inte bryter den negativa trenden. Förvisso har man haft det tufft med många skador men samtidigt har man en bred trupp och ska kunna vara med och slåss om topplaceringarna trots det. FCK har på skadelistan bland annat svenskarna Erik Johansson som åkte på en korsbandsskada, samt Mikael Antonsson som även han åkt på en knäskada. Även Nicolai Möller Boilesson dras med en ryggskada.

Spelmässigt har det gått bättre i Europa League och man står för närvarande med ena foten i Sextondelsfinal. Man behöver dock vinna en av de två återstående matcherna för att vara på säker mark.

Viktig match ikväll

Lokomotiv moskva har ångat på bra i den ryska ligan och ligger för närvarande på förstaplats, tre poäng framför Zenit Saint Petersburg. Tittar vi hur laget presterat i Europa League så inledde man bra och låg i topp fram tills dubbelmötet mot Fc Sheriff Tiraspol då man endast tog en poäng av sex möjliga. Vinner inte Lokomotiv Moskva ikväll så är risken stor att man missar åttondelsfinalen.

Vill du spela på FC Köpenhamn, eller någon av de andra matcherna i Europa League så har Interwetten ett grymt utbud med bra odds! Just nu får du som ny kund 100% insättningsbonus upp till 1000 Kronor.

 

 Hämta din bonus här