Ännu en fullspäckad Champions League kväll väntar och Mourinhos Manchester United åker till Moskva i hopp om att ta femte raka segern. I Paris är det stormöte när Oryx Qatar Sports Investments tar emot Ancelottis Bayern München och frågan på allas läppar är; Vem tar straffen av Neymar eller Cavani?

Formstarkt United

Jose Mourinhos formstarka team siktar på femte raka segern när man åker till Arena CSKA i kvällens Champions League. Lagen möttes faktiskt i gruppspelet senast United var i Champions League vilket var 2015. Då blev det 1-1 i Moskva medan United vann hemma på Old Trafford på 1-0.

Inför kvällens match är förutsättningarna dock lite annorlunda. Dels har United inte LVG som tränare och dels är Uniteds trupp betydligt vassare än den var 2015. United kan dock inte underskatta CSKA som har stor erfarenhet av Champions League och görs inte jobbet 100% får man inte med sig tre poäng tillbaka till Manchester.

Hämta Bonus

CSKA får klara sig utan försvarsspelaren Mario Fernandes. Ett enormt avbräck för då den brasiliansk-ryske backen är hjärtat i hela defensiven. United har inte direkt några dussinnamn på skadelistan heller. Förutom långtidsskadade Zlatan Ibrahimovic och Marcos Rojo saknas miljardvärvningen Paul Pogba. Ett enormt avbräck då Pogba varit lysande under säsongsinledningen och levt upp till de ibland orimliga förväntningarna som ställts mot honom.

Betta på Champions League hos Unibet

På annat håll tar Parisklubben FC Qatar emot Bayern München och tränaren Ancelotti får återvända till sin gamla klubb. Matchen mellan giganterna är kvällens höjdpunkt och det är så många miljarder på den planen ikväll att det är löjligt.

Om du gillar att betta på Champions League borde du verkligen göra det hos Unibet. Deras rekare Olenklint levererar i regel alltid speltips av högsta kvalité. Om du inte är medlem hos Unibet kan du dessutom ta emot en riktigt fin välkomstbonus på 200%. Spela Champions League hos Unibet och du kommer inte bli besviken.

 

Unibet