EuroLotto lotterierRubriken är möjligen lite tillspetsad, men det är faktiskt så att du från och med ett par dagar sedan har chansen att spela hem åtskilliga hundra miljoner på EuroLotto varje vecka. EuroLotto har nu nämligen lagt till sex internationella lottospel/lotterier i sitt utbud och det är de absolut mest pengastinna spelen det handlar om. Till exempel finns nu möjligheten att köpa lotter till det amerikanska lotteriet Powerball – ett lotteri som har gjort flera spelare till miljardärer (omräknat i svenska kronor) genom åren.

Köp lotter direkt på EuroLottos webbplats

Tidigare har det varit en knepig historia att köpa lotter och skicka in lottorader till internationella lotterier. Med EuroLottos initiativ är det numera en enkel match att delta i fajten om miljonerna. Det enda du behöver är ett spelkonto på EuroLotto och några euro i spelkassan. Du köper lotterna direkt på sajten och skulle du vinna kommer vinsten in på ditt spelkonto.

Nedan ser du vilka internationella lotterier EuroLotto har lagt till och vad jackpotten för närvarande (4 juni) uppgår till.
EuroMillions: €100 miljoner
EuroJackpot: €23 miljoner
Mega Millions: €14 miljoner
Powerball: €35 miljoner
SuperEnaLotto: €15 miljoner
Lotto 6aus49: €5 miljoner