iGame 10000 euroCasinot iGame har totalt 30 000 euro i en kassa som ska betalas ut till tre spelare mellan november-januari. Den förste storvinnaren kommer att utses i början av november och sedan finns alltså ytterligare två storvinster att spela om. Kampanjen är lite speciell i och med att det bara är nya spelare som kan delta och att det inte krävs något annat än att man gör en första insättning.

Snurra på Starburst och hoppas på jackpott

Första steget är att skapa ett spelkonto hos iGame. Så fort du har gjort det får du för övrigt 10 free spins på Starburst om du anger koden 10FREE. Nästa steg är att göra en första insättning. Minsta möjliga insättning är 10 euro. Om du anger koden BONUS1 får du också en bonus på insättningen på 50% upp till 50 euro samt 25 ytterligare gratissnurr på Starburst.

När din första insättning registreras kommer du automatiskt med i kampanjen och har chansen att vinna 10 000 euro. Nästa steg är att snurra en gång på Starburst den 1 november. Snurret är gratis och vad du ska hoppas på är att du tar hem den högsta vinsten bland de spelare som deltar i kampanjen. Det är helt enkelt bara att hålla tummarna. Om du hamnar i toppen av leaderboarden vinner du 10 000 euro i kontanter.

Skulle det inte gå så bra med ditt free spin på Starburst får du en ny chans både den 1 december och den 1 januari. Krångligare än så är det inte att kämpa om storvinsterna i denna kampanj hos iGame!