hattFull Tilt Poker har lanserat en annorlunda kampanj i juli där det handlar om att skapa en egen turnering och den som lyckas skapa den mest populära kommer belönas med turneringsbiljett samt en egen avatar (i form av en hatt).

Full Tilt Pokers pokerklient ger vem som möjligheten att skapa en privat turnering. I juli kommer dessa att vara i fokus då den mest populära kommer rendera belöning åt skaparen.

Hur du skapar en egen turnering

För att skapa en egen privat turnering på Full Tilt Poker ska du göra följande. Först måste du ha pokerklienten installerad om du inte redan har det kan du ladda ner denna här. För att kunna skapa en privat turnering måste du första ha tjänat 100 Full Tilt-poäng. Därefter loggar du in och från lobbyn och väljer ”begär privat turnering” från ”Förfrågningar” i menyn. Sedan kan du utforma detaljerna kring din egen turnering.

Förutom att turneringsbiljetter delas ut och en turneringsskapare kommer få en egen avatar kommer vinnarbidraget också läggas till det ordinarie turneringsutbudet. Du har hela juli på dig att fila på din kreation.