Paf Bingo utroparePaf Bingo har dragit igång en intressant kampanj i vilken det inte bara finns pengar att vinna, utan även evig ära och berömmelse. Det är nämligen så att Paf söker nya bingoutropare och det är bland sin stora skara av spelare man vill hitta förmågorna. Anledningen till den något udda kampanjen är att Paf har för avsikt att inom kort erbjuda spelarna att välja bingoutropare som talar olika dialekter.

Skånska eller dalmål?

Det är sex stycken dialekter Paf Bingo är ute efter. Det handlar om finlandssvenska, göteborgska, skånska, dalmål, norrbottniska och östgötska. I det fall du är slängd på någon av dessa dialekter ska du absolut kika in på kampanjsidan och skicka in ditt tävlingsbidrag.

Det du ska göra är att spela in ett ljudklipp där du dels säger några ord om dig själv och varför du söker möjligheten att bli bingoutropare, och dels läser upp en kort text som du hittar på kampanjsidan. Fyll sedan i ansökningsformuläret och skicka in din ansökan. Sista ansökningsdatum är den 27 april.

5000 kr att tjäna

Om Paf väljer ut dig som bingoutropare bjuds du med till Stockholm där du får ta plats i en studio för att läsa in siffror och text. Paf bekostar självklart eventuella resor och som betalning för jobbet får du 5000 kr kontant. Pengarna är väl dock kanske mer av en bonus. Evig ära och berömmelse som bingoutropare på Paf Bingo smäller lite högre.