megapottenEn av Svenska Spels bingospelare har vunnit 1 106 171 kronor. Det var i tisdagskväll som MegaPotten skramlade till och betalade ut storvinsten hos Svenska Spel Bingo.

Det är en av de absolut största jackpottar som någonsin har betalats ut av Svenska Spel Bingo. MegaPotten lanserades som kampanjspel i mitten av april och sedan dess gått att spela på tisdagar, lördagar och söndagar.

Den överraskade jackpottvinnaren var mycket glad när hon intervjuades av Svenska Spel Bingo, och lät hälsa att hon var mycket tacksam för vinsten eftersom pengarna verkligen behövdes.

Kampanjen MegaPotten avslutas nu, och Svenska Spel Bingo laddar upp inför nästa kampanjspel. Eftersom MegaPotten blev en sådan succé är nu planen att skapa ännu fler bingomiljonärer hos Svenska Spel Bingo framöver.

För mer information om vad som pågår hos Svenska Spel Bingo just nu är det bara att klicka sig vidare. Till exempel erbjuder Svenska Spel Bingo fortfarande bingospelet Bullseye med en rejäl växande jackpott för dig som vill kunna vinna stort.