BingoLotto har nu i samarbete med Ticnet börjat sälja biljetter till Eldsjälsgalan som kommer att gå av stapeln i Göteborg den 28 februari 2013 med start klockan 19:30.

Den extremt populära spelformen BingoLotto arrangeras som du säkert redan vet av föreningen Folkspel och den 28 februari är det dags för Folkspels årliga Eldsjälsgala då eldsjälar ur det svenska föreningslivet kommer att hyllas i Lisebergshallen.

Förutom prisutdelning blir det folkkära artister, Miljonbingo och massor av annan underhållning. Eldsjälsgalan direktsänds i TV4 klockan 20:00-22:00.

Köp biljett – få Miljonbingolott med chans att vinna 1 miljon

I biljettpriset på 75 kronor ingår en Miljonbingolott så att du har chans att vinna något av alla de fina priser kommer att lottas ut under kvällen. Det finns bland annat massor av bilar att vinna, samt den 1 miljon i kontanter som har gett Miljonbingon dess namn.

Garderob och serviceavgift ingår också i biljettpriset på 75 kronor.

Gå in gratis på Liseberg under galadagen

Lisebergshallen ligger alldeles till vänster när du har gått igenom Huvudentrén till Liseberg. Din biljett till Eldsjälsgalan med Miljonbingo gäller som entrébiljett till Liseberg den 28 februari 2013. Lisebergshallen börjar släppa in besökare klockan 18:30.

Missa inte årets stora hyllning till Eldsjälarna inom föreningslivet!

Klicka dig vidare till BingoLotto redan nu för att göra din beställning. Man kan själv ange var någonstans i salen man vill sitta, så det är bäst att boka sina biljetter så fort som möjligt så att det fortfarande finns gott om platser att välja mellan.