BingoLotto erbjuder nu för andra söndagen i rad Bankvalvet Special och veckans bankvalv är proppfullt med bilar, resor, heminredning, kontanter, med mera.

Detta är den andra av totalt tre helger som Bankvalvet Special kommer att äga rum, så passa på om du inte vill gå miste om dessa fantastiska vinstchanser.

Söndagens bankvalv har totalt 33 bankfack, med en fin vinst i varje fack. Du kan till exempel vinna en ny bil eller 250 000 kronor i kontanter. I sju av de 33 bankfacken finns en guldnyckel, och skulle du vinna ett sådant bankfack kan du använda dig av guldnyckeln för att öppna ytterligare ett bankfack och ta hem även den vinsten. Skulle det ligga en guldnyckel även i detta bankfack så får du fortsätta till ett tredje bankfack, och så vidare, så för den som verkligen har turen på sin sida på söndag kan det bli massor av vinster.

Missa inte Bingolotto nu på söndag den 3 februari, klockan 19:00–20:00 i Sjuan!

Har du mot förmodan inte tevekanalen Sjuan inställd på din TV kan du behöva göra en kanalsökning. För mer information, gör ett besök hos BingoLotto på nätet.

Köp BingoLotter på nätet

Du vet väl att du kan köpa dina BingoLotter på internet? Snabbt, enkelt och praktiskt. Du behöver inte vänta på att få någon lott hemskickad utan skriver ut den på din egen skrivare eller markerar den direkt i din dator.

Det går även att köpa BingoLotter via SMS.

Det är samma vinster och samma vinstchanser på dina lotter oavsett om du köper dem av en förening, i butik, i datorn eller via SMS.

Fördelen med att köpa i dator eller via SMS är att alla lotterna rättas automatiskt och alla eventuella vinster sätts in direkt på ditt spelkonto, även om du skulle ha glömt bort att kontrollera din lott. Du riskerar alltså aldrig att gå minste om några vinster på grund av glömska, felrättning eller borttappad lott. Skulle du vinna ett presentkort skickas det hem till dig med posten, även det automatiskt och utan någon extra kostnad.

Gör ett besök hos BingoLotto på nätet för att få veta mer!

Där kan du även spela bingo och skraplotter direkt i datorn, precis som i ett vanligt nätcasino.