Fotbollsfiesta Bet365 bingoMellan den 12 juni och 13 juli anordnar Bet365 Bingo en av årets största och längsta kampanjer på bingo på nätet. I potten ligger priser till ett sammanlagt värde av 500 000 kr, där en resa till Brasilien är juvelen i skattkistan.

Vinn resor, iPads och lojalitetspoäng

Kampanjperioden är uppdelad i fyra perioder med stor prisdragning per period. De första två perioderna ligger en resa för två, 10 iPads, 25 minikylskåp och en hisklig massa lojalitetspoäng i potten. I de efterföljande två perioderna är antalet priser inte lika många (beroende på att det inte är lika många matcher). Brasilienresan lottas ut efter tävlingsperiod 4.

Det är dock inte säkert att alla priser i respektive period lottas ut. Bet365 har nämligen kopplat utdelningen till hur många mål som görs i respektive period. För den första perioden som omfattar gruppspelet krävs till exempel att det görs minst 100 mål. Det kan bli lite knivigt, men det är långt ifrån omöjligt.

För att delta i en utlottning måste du tjäna minst en lott. Grundregeln är att du får tre lotter per varje 50 kr du satsar, men i Catwalken, Fyndbingo, Mojo-rummet, Kiss and Tell och Stjärnspäckat får du i stället sex lotter per satsade 50 kr. Det finns ingen begränsning för hur många lotter du kan samla på dig.

Gratis lojalitetspoäng

Bet365 är ett brittiskt spelbolag och man har därför självklart ett extra gott öga till det engelska landslaget under VM-turneringen i Brasilien. Som en extra krydda till bingofesten delar Bet365 ut garanterade lojalitetspoäng till varje spelare och antalet avgörs av hur långt England tar sig i slutspelet. Alla spelare är garanterade 100 poäng, men det kan faktiskt bli så mycket som 1000 poäng om England går till final.