På måndagar, onsdagar och lördagar kl. 18.30 – 21.30 pågår Bingodirekt hos LyckoBingo. Bingodirekt är direktsänd underhållning i ditt bingofönster där du kan vinna flera bra chatspelsvinster. Gå till bingorummet ”Bingoparty Direkt” och klicka på ”Bingo Live” för att delta.

På måndagar spelas Skattjakten i Bingodirekt. Vinnaren av ett speciellt chattspel får möjlighet att öppna ett hemligt kuvert som kan gömma en riktig högvinst, och även om det inte är du som får gå på skattjakt kan du få en vinst enbart genom att vara i chattrummet.

På onsdagar spelas Kortkampen som är ett kortbaserat spel i vilket du måste slå chatspelsmoderatorn du spelar mot. Det gäller att noga överväga om du vill riskera vinsten och gå till nästa nivå för att vinna mer.

På lördagar spelas det mycket populära Hästracet. Välj ett nummer och heja sedan så att just din häst springer först över mållinjen. Det gäller att tänka smart och satsa rätt för att hitta den vinnande hästen.

Så spelas Skattjakten

Varje måndag är det skattjakt i Bingodirekt hos LyckoBingo. Vinnarna av speciella chattspel kommer att få väja ett kuvert. Bingodirekt presentatören kommer då att erbjuda ett annat kuvert i utbyte. Spelare måste då bestämma om de vill behålla det ursprungliga eller byta kuvert. Kuverten innehåller olika vinster exempelvis en summa pengar till vinnaren eller att alla i chattrummet får dela på en summa pengar. För att vinsten ska vara giltig måste spelaren ha varit med i fem bingorundor under Bingodirekt den aktuella dagen.

Så spelas Kortkampen

Presentatören i Bingodirekt bestämmer när chattspelet “Hammer the House” spelas. Vinnaren i “Hammer the House” har möjlighet att spela ”kortkampen” med presentatören. Spelet går till på följande vis:

Presentatören drar ett kort till sig själv och ett kort till spelaren ur samma kortlek. Om spelarens kort är högre än presentatörens, vinner spelaren 100 kronor. Spelaren kan välja att spela upp till 3 omgångar. Vinsterna i de olika omgångarna är:

  • Omgång 1: 100 kronor
  • Omgång 2: 200 kronor
  • Omgång 3: 400 kronor

Om spelaren vinner tre omgångar så får han/hon totalt 700 kronor. Om spelaren förlorar (bingodirektpresentatören har högre kort) får spelaren 20 kronor i tröstpris och förlorar vinster från tidigare rundor.

Om spelaren och presentatören hos LyckoBingo får samma värde på korten så har spelaren två val. Antingen tar spelaren hälften av vinstvärdet i omgången eller så väljer spelaren att ha en “kortkamp” med presentatören”. I kortkampen kan spelaren dubbla vinsten eller förlora allt. Om spelarens kort är högre än presentatörens dubblar spelaren sin vinst från omgången. Om korten har samma värde igen kan spelaren utmana presentatören på ytterligare en kortkamp eller välja att dela vinsten.

 Om bingodirektpresentatören har ett högre kort än spelaren förlorar spelaren och får 20 kronor i tröstpris.

 Värdet på korten är från 2 till ess. Ess har det högsta värdet.

Så spelas Hästracet

Det här spelet kommer att spelas varje lördag i Bingodirekt. Kolumnerna på utropstavlan representerar hästar. Den kolumn som först blir färdig (när alla fem talen har ropats) är den vinnande hästen. Den kolumnen som fylls efter det får andraplatsen. Spelarna har 15 hästar att välja mellan och får bara välja en häst var. Spelarna behöver inte heller skriva någonting för att vinna – CM meddelar spelarna vem som vinner. Om det är flera som vinner delas vinsten bland de spelarna. Första pris är 100 kronor och andra pris är 50 kronor. Om flera spelare vinner så delas vinsten.