Just nu 3355 medlemmar (Bli medlem här)

Bingotips

Här samlar vi tips för dig som spelar bingo så att du skall få ut mesta möjliga av ditt spelande och kunna vinna mer

PAF | Hämta ut gratis bingobrickor!

På PAF finner du allt man tänkas förvänta sig av en komplett spelportal. Här finns spelautomater, bordsspel, bingo, poker och mycket mer. Kliv in i en värld full av möjligheter där du som spelare erbjuds oslagbara kampanjer och erbjudanden, allt för att fullända din spelupplevelse inne på onlinecasinot. Gratis Bingobrickor Bingo ska spelas på PAF för bästa möjliga upplevelse.

Hastighetsbingo (Speed Bingo)

Med bingospel på nätet följer möjligheten till fler varianter av bingo. Tempot på nätet är generellt högre eftersom det inte behövs någon utropare av numren och numren på bingobrickorna som nu är digitala kryssas för automatiskt.

Online Bingo – Lär känna chat moderatorn

Alla online bingo sajter myllrar med tjatter precis som i en riktig bingohall. Den sociala aspekten av spelet är vad som lockar många att spela bingo så det är viktigt att chatten är aktiv och, framförallt, vänlig! Med detta i åtanke så har de flesta online bingo rum en anställd som arbetar som chatt moderator eller CM. Men vad gör de egentligen?

Budget Bingo?

Det finns många skäl att bingo tilltalat spelare. Bortsett från det faktum att det är spännande att spela bingo så är spelet också lätt att lära, har en stor social del till sig och kan vara väldigt billigt att spela. Så om du letar efter ett billigt nöje så kan bingo verkligen vara rätt val för dig.

Hur är det att jobba på en bingosajt och vem spelar bingo?

Har du någonsin undrat vad som händer bakom kulisserna på en bingosajt och hur den typiska bingospelaren ser ut? Här är en intervju med en typisk anställd på en populär bingosajt och en titt på vilka som gillar att spela där.

Varför spela bingo?

Bingo involverar visserligen inte lika mycket strategiska val som spel av typen poker och blackjack, men det finns ändå många goda anledningar att spela bingo, antingen i din lokala bingohall eller på någon av de många bra bingosajterna online. Men vad är det egentligen hos bingo som har fått spelare att fortsätta komma tillbaka till bingobrickorna i hundra års tid?

Så vinner du mer på bingo

Bingo är ett turspel och har inte samma komplexitet som till exempel poker, men det finns ändå vissa strategier man kan tillämpa för att öka sina vinstchanser när man spelar. Här tar vi en närmare titt på några smarta knep som kan hjälpa dig till mer lönsamt bingospel.