Alla online bingo sajter myllrar med tjatter precis som i en riktig bingohall. Den sociala aspekten av spelet är vad som lockar många att spela bingo så det är viktigt att chatten är aktiv och, framförallt, vänlig! Med detta i åtanke så har de flesta online bingo rum en anställd som arbetar som chatt moderator eller CM. Men vad gör de egentligen?

Bingochattmoderatorn är festens liv och själ. Dom gratulerar vinnarna och erbjuder sina sympatier till de som har kärlekshistorier. Dom berättar historier, spelar spel (ofta med bonus priser till vinnarna) och erbjuder nybörjare hjälp in i bingons underbara värld.

Den idealiske chatt moderatorn är någon som älskar bingo, har en allmänt glad personlighet och en stark vilja. CM är trots allt ansvarig för att ta bort spelare som beter sig dåligt i chatten genom t.ex. att spamma, vara otrevliga eller aggressiva eller helt enkelt är allmänt störande.

En perfekt bingo chattmoderator har också en bra grundläggande förståelse för internetteknologi eftersom spelare kan uppleva problem baserade på deras webbläsarval, eller problem kan uppstå med deras val av onlinebetalningsmetod. Moderatorn måste vid all tidpunkter se till spelet i allmänhet förflyter på ett bra sätt men måste också se till de unika individerna och deras problem.

Livet för en bingo moderator eller värd som de också ibland kallas är inte så lätt som det kan verka, att se till att allt fungerar, att en positiv atmosfär upprätthålls i chattrummet och att hantera problem spelare kan ha kan vara ett hårt arbete. Varför inte ta lite tid och lära känna bingo moderatorn på din favorit bingo sajt och la lite kul tillsammans med dem.

Kanske känner du att du också skulle kunna bli en chatt moderator. Fråga din CM och dom kommer vara glada att hjälpa dig!

Ladbrokes Bingo har några av de bästa chatt moderatorerna i branschen vilket gör det till ett utmärkt ställe för online bingo nybörjare att börja spela. Du kan läsa med om Ladbrokes chatt moderatorer på Ladbrokes Bingo webbsida. Varför inte titta in nu direkt idag?