klockaMed bingospel på nätet följer möjligheten till fler varianter av bingo. Tempot på nätet är generellt högre eftersom det inte behövs någon utropare av numren och numren på bingobrickorna som nu är digitala kryssas för automatiskt.

För dem som vill ha ett än mer uppdrivet tempo finns något som bingosajterna gett namnet hastighetsbingo från engelska speed bingo. Detta kan du hitta på bet365 bingo och William Hill Bingo.

På William Hils hemsida står det om deras hastighetsbingo: ”This is one fast room! With cheap tickets and games starting every 3 or 4 minutes, you really need to be on your toes as the numbers come flying out!”

Detta är precis vad hastighetsbingo är – bingo där allting har ökat ett snäpp i hastighet. Börjar du vänja dig med tempot i vanliga bingorum och skulle önska att det kunde rappat på lite är detta kanske din grej.

Vad hastighetsbingo eller speed bingo är kan dock variera och egentligen är det inget vedertaget begrepp. På vissa bingosajter kan du stöta på speed bingo och då kan det även handla om att bingoomgången är över betydligt snabbare på grund av det bara behövs 3 eller 4 nummer för att få bingo.

På Ladbrokes Bingo finns en särskild variant där det också handlar om att vara snabb i rörelserna med musen och klicka på rätt nummer så fort som möjligt. Nya spelare får £5 gratis att för att testa detta spel.