Det finns många skäl att bingo tilltalat spelare. Bortsett från det faktum att det är spännande att spela bingo så är spelet också lätt att lära, har en stor social del till sig och kan vara väldigt billigt att spela. Så om du letar efter ett billigt nöje så kan bingo verkligen vara rätt val för dig.

Det är billigt att spela bingo!

Att spela bingo online är en billig hobby. Du behöver bara köpa ett bingokort för att få uppleva spänningen av att spela bingo. De flesta stora online bingosidorna erbjuder mycket billiga bingokort.

Här hittar du några av de största online bingosidorna som erbjuder några av de billigaste bingo spelen:

Bet365 Bingo – Kort från 10 öre
Betsson Bingo – Kort från 50 öre
Ladbrokes Bingo – Kort från 10 öre
William Hill Bingo – Kort från 20 öre

Alla dessa online bingosajter erbjuder givetvis dyrare kort också, med mycket högre jackpottar att vinna, men om du har en budget att hålla så kan dessa billigare spel visas sig vara en ovärderlig källa till några timmar av billig underhållning utan att du behöver ge upp chansen att vinna riktiga pengar!

Gratis Bingo

Just när du börjar inse hur lätt det är att spela bingo på en liten budget så har de mest populära online bingo sajterna gjort billig bingo ännu mer lättillgänglig – genom att erbjuda den helt gratis!

Många sajter har korta perioder varje dag då spelarna kan spela gratis bingo och fortfarande vinna kontantpriser. Ett exempel på detta är Betsson Bingos två dagliga gratis spel. Betsson erbjuder sina spelare chansen att vinna sin del av 400 genom att spela gratis bingo varje dag vid 18:00 and 22:00 svensk tid.

Andra sajter föredrar att spara gratis bingo spel till kampanjperioder. Ett exempel på detta är William Hill Bingo som just ny erbjuder gratis bingo spel för 5000 fram tills nyårsafton. I rummet ”fyndkällaren” (“Bargain Basement”) så hålls bingospel med 300 pris var 30:e minut mellan 13:00 till 15:00. Senare på kvällen, mellan 20:00 och 23:00 så är fler gratis bingospel tillgängliga men en prispott om 500 i varje spel.

Välkomstbonusar

Ett annat sätt att få din bingobudget att räcka längre är att sprida ut dina pengar över olika bingo operatörer. Eftersom bingo marknaden är så konkurrensutsatt så erbjuder online bingo sajter alltmer frestande erbjudanden för att locka kunder. Detta är bra för oss eftersom det betyder att det finns mängder av bonusar att få.

Registrera dig hos vilken bingo operatör som helst och du kan vara säker på att dom kommer ge dig en bonus.

Här är en lista över några av de absolut bästa online bingo bonusarna som finns att utnyttja för tillfället:

Bet365 Bingo – 250 när du spenderar 50
Betsson Bingo – 300 gratis
Ladbrokes Bingo – 500 när du spenderar 100
William Hill Bingo – 250 när du spenderar 100