karibeinPaf har sjösatt en mycket trevlig bingokampanj där du har chans att vinna en kryssning i Karibien, inklusive flyg till och från Miami. Skulle du vilja fara iväg till Västindien när novembermörkret börjar lägga sig över Sverige? Läs i så fall vidare för att få veta mer om hur det kan bli just du som får ta med en vän och åka på kryssning med Paf Bingo.

Totalt kommer 18 paketresor för 2 personer att delas ut, vilket innebär att tävlingen Bingo Ohoj kommer att skicka 36 personer på kryssning den 8-17 november 2013.

Såhär deltar du

För att delta i tävlingen gäller det att anmäla sig till den hos Paf Bingo, och sedan spela bingo i bingorummet Bingo Ohoj minst en gång under perioden 14-31 augusti 2013. Bland alla som kvalificerar sig lottas 18 personer fram som belönas med varsitt resepaket.

Kryssa med Crown Princess

Den 8 november går flyget till Miami, där kryssningsfartyget Crown Princess väntar på att kasta loss. Ombord väntar massor av spelunderhållning, häng vid poolen och andra trevligheter. Den 10 november blir det besök på Princess Cays, och sedan följer en dag till havs då det vankas bingospel ombord. Den 12 november är det dags för öliv på Curacau, och nästa dag Aruba. 14-15 november tillbringas ute till havs, och den 16 juni är skeppet tillbaka i Miami hamn. Dagen därpå anländer flyget till Europa och en fantastisk resa med Paf är över.

Delta i Bingo-VM och vinn $80 000

Ombord på Crown Princess kan du delta i den 25:e omgången av Världsmästerskapen i Bingo och vinna upp till $80 000!

För mer information, och för att anmäla dig till tävlingen Bingo Ohoj, gör ett besök hos Paf Bingo redan idag.