Bingo.com ger nu inte bara välkomstbonus till sina nya medlemmar utan man får även 20 gratissnurr som kan användas på en lång rad olika slotmaskiner.

Bingo.com är en välfylld spelsajt som inte bara erbjuder bingo utan har massor av andra spel tillgängliga också, inklusive en stor samling slotmaskiner. Bli medlem hos Bingo.com och spela bingo för 250 kronor så får du 250 kronor i bonus + 20 gratissnurr på slotmaskinerna.

Exempel på slotsspel som ingår i erbjudandet och som du alltså kan välja att spendera dina gratissnurr på är Jack Hammer, Gonzo’s Quest, Jack and the Beanstalk, Frankenstein, Boom Brothers, Flowers och Piggy Riches, samt jackpottslottarna Mega Fortune, Mega Joker, Hall of Gods, Geisha Wonders, Tiki Wonders och Icy Wonders som alla lockar med stora växande jackpottar.

Den växande jackpotten på Mega Fortune uppgår i skrivande stund till 81 377 243 svenska kronor så ett gratissnurr på den kan bli riktigt, riktigt lönsamt för den som har turen på sin sida!

Bingo.com har spellicens från EU-landet Malta vilket innebär att alla vinster, både på bingo och slotmaskiner, är befriade från svensk skatt.