Om du tycker att freerolls ger för små vinster, men ändå inte vill betala mycket för att delta i turneringar borde Daily Cheaprolls och Weekly Bankroll Builder på Betsafe komma väl till pass. Det kostar bara $0,05 respektive $0,25 att spela, fast både har adderade prispengar.

logo 1$100 Added Daily Cheaproll

Detta är en turnering, som med rätta kallas ”cheaproll” då det är svårt att hitta ett billigare inköp. Men det hindrar inte att spelsajten adderar $100 extra till prispotten vid varje tillfälle. $100 Added Daily Cheaproll spelas varje dag 20:30 och kostar alltså bara $0,05 att delta i. Du kan räkna med att det minst finns $100 i prispotten att tävla om.

logo 2$350 Added Weekly Bankroll Builder

Inköpet i denna turnering är knappt dyrare med $0,25 och det är hela $350 extra prispengar varje gång. Denna turnering spelas bara en gång per vecka, söndagar kl 19:15. De adderade priserna består av $250 i rena pengar samt 100 stycken biljetter till $1 600 Monthly Bankroll Builder.

Billigare än så här blir det knappast om du vill spela poker och bygga upp din bankroll från praktiskt taget ingenting. Är du inte redan kund hos Betsafe kan du också räkna med en sign-up bonus. För att få denna behöver du använda en bonuskod. Det finns olika koder beroende på hur stor insättning du gör och information om detta hittar du på hemsidan där du klickar dig fram till ”Signup Bonuses”.