Bertil Billig tisdagTisdagar är Bertil Bingo lite extra generösa. Man erbjuder bland annat ”billig bingo”, gratis bingo och chattävlingar med vinster modell större. Nedan ser du vad du kan ta del av idag tisdag den 7 oktober. Om du inte är medlem på Bertil Bingo får du en bingobonus på 100% upp till 1200 kr på din första insättning.

Billig bingo
Under hela dagen ända fram till midnatt bjuder Bertil Bingo på bingospel för vilka en bricka bara kostar en krona. Även om insatserna kanske är låga är dock vinsterna absolut inte det. Det finns nämligen jackpottar på upp till 10 000 kr att vinna. När du spelar billig bingo hos Bertil kan du köpa upp till 25 brickor per spelomgång.

Gratis bingo
Tisdagar bjuder Bertil på gratis bingo vid två tillfällen, nämligen mellan kl. 15:00-15:30 och mellan kl. 22:00-23:00. Det är helt gratis att spela, men det finns givetvis begränsningar för hur många brickor du kan spela med.

Frågesport med 300 kr per vinst
Mellan kl. 18-22 är chatten i bingorummet Jättelätt fullbemannad och chattvärdarna har laddat upp med frågesport med så kallade maxifrågor som ger en vinst på 300 kr styck. Din uppgift är att vara först med rätt svar. Om du är det landar en bonus på 300 kr på ditt konto omedelbart.