Valborg kampanj LysandebingoLysande Bingo uppmärksammar att det är Valborg i veckan med en kampanj med billig bingo mellan kl. 18-20 varje kväll fram till och med torsdag. Varför man stoppar kampanjen vid åttatiden på torsdag? Jo, det är självklart för att du ska ha tid att gå ut och kika på närmaste brasa och smälla ett par raketer!

Om du loggar in på Lysande Bingo tisdag-torsdag kommer du att upptäcka att det finns ett helt nytt bingorum att spela i. Namnet är Valborg-specialen och här kan du spela riktigt billig bingo i form av 90-bollars bingo.

Spelen rullar på non-stop mellan kl. 18-20 tisdag-torsdag och du köper brickor för så lite som 10 öre styck (maximalt 40 brickor per omgång). Vinsterna är 5 kr för en rad, 10 kr för två rader och 15 kr för full bricka. Du kan köpa brickor med både riktiga pengar och bonuspengar.

50 kr gratis

Om du vill delta i festligheterna hos Lysande Bingo dagarna före Valborg måste du göra en insättning. Om du inte är säker på att du vill göra en insättning kan du ta del av ett erbjudande om 50 kr i gratis bingobonus för att prova på hur det är att spela på Lysande Bingo. Om du sedan väljer att göra en insättning får du en exklusiv bonus på 400% upp till 500 kr genom oss här på SpelaSpel.