big-little-tournamentBig Little Tournament är en specialturnering som kommer att äga rum hos Full Tilt Poker söndagen den 28 juli klockan 13:00 ET. Inköpet ligger på $2 +$0,20 och i garantipotten ligger $25 000, så här finns möjlighet att förvandla en liten investering till en stor vinst.

Vad som är speciellt med Big Little Tournament är att den tillåter att du spelar på flera bord samtidigt i turneringen. Du köper helt enkelt in dig som om du vore flera personer och var och en av dina inköp får varsin startstack.

I Big Little Tournament låter Full Tilt Poker dig göra maximalt fyra inköp och har alltså fyra chanser att ta dig till pengarna. Du behöver inte göra alla inköp från början om du inte vill, utan det är tillåtet att vänta tills man åkt ut och då göra ett eller flera nya inköp. Tänk dock på att sen registrering bara är tillåtet fram till och med den sjätte nivån.

Vill du inte köpa in dig direkt till Big Little Tournament? Satelliter finns tillgängliga för så lite som $0,22 eller 3 Full Tilt-poäng. Välj mellan multibordsturnerngar, Sit ‘n Go för nio personer och Sit ‘n Go för 180 personer.

Satellitschemat hittar du hos Full Tilt Poker!