Betway Sport har utökat sitt utbud och lagt till flera nya funktioner, och det går det numera att spela på över 11 000 sportmarknader hos Betway.

Satsningsmöjligheterna har gjort ännu mer flexibla för att tillmötesgå spelarnas önskemål och det går också att få tag på ännu mer djuplodande information och statistik hos Betway för den hängivne bettaren.

Betway är en omfattande vadslagningssajt som erbjuder både vanlig betting och live betting, och du kan göra dina vad både i datorn och från mobilen. Särskilt stor är utbudet för fotboll, hockey, tennis, basket och amerikansk fotboll. Detta innebär dock inte att utbudet är dåligt för övriga sporter och evenemang. Betway erbjuder spel på en lång rad ovanliga saker, såsom Pesäpallo, Assuie Rules Football och Moto GP.

För att kunna ägna dig åt livebetting hos Betway Sport måste din webbläsare kunna hantera Flash. Du kan ladda hem en gratis Flash plug-in från Adobe.

Har du inget konto hos Betway Sport? Nya spelare får 250 kronor i välkomstbonus från Betway Sport så snart de har gjort sin första insättning.