Betway OddsHela Betway.com har fräschats upp något enormt den senaste veckan. Ärligt talat var den gamla webbplatsen inget under av vare sig designmässig elegans eller smart navigering. Med den nya webbplatsen har Betway dock tagit steget in i nutiden/framtiden. Vi kan direkt säga att det är som natt och dag jämfört med tidigare.

Tydlig navigering och smarta genvägar

Förstasidan på Betway Odds går i svart och grått, med gröna detaljer, vilket ger ett ganska sobert intryck. Designen gör också att det blir enkelt att få en överblick.

Längst upp på förstasidan presenteras puffar för de hetaste matcherna med genvägar till aktuella odds. Nedan serveras spelarna ytterligare höjdpunkter samt tips på matcher som kommer att sändas via live stream. Betway har tidigare erbjudit live stream, men i samband med den allmänna uppfräschningen har man också utökat sina licenser för att streama framför allt fotboll live.

Till vänster finns den huvudsakliga oddsmenyn. Den är faktiskt något unik. Längst upp finns genvägar till populära odds med länkar till bland annat kommande streamade händelser och tips på låga odds (vad Betway kallar ”Banker Builder”). Nedtill finns en flikmeny där Nuvarande och kommande livespel, Spel inom 1h, Spel inom 4h, Spel inom 24h och Alla spel presenteras.

Till höger på förstasidan finns en spalt med länkar till bland annat statistik och kampanjer. Just de regelbundna kampanjerna har Betway vässat lite extra på sistone. Betway har numera en hel del specialer av typerna pengarna tillbaka på 0-0-resultat samt försäkring vid ett förlorat spel i femlingar.

Betway höll verkligen på att halka efter konkurrenterna men med nya Betway Odds är man tillbaka på banan igen.