Betway Casino har nu fått in slotmaskinen Twisted Circus, ett fantasifullt spel som tar dig med på en härlig och smågalen cirkusupplevelse.

Twisted Circus är en cirkus som för tankarna till den gamla tidens side shows och här finns bland annat spådam, akrobater, starke adolf, eldslukare, ormtjuserska, en apa som kan spela dragspel och ett mystiskt vithårigt tvillingpar.

Twisted Circus kommer från spelutvecklaren Microgaming och har som de flesta av Microgamings nya videoslots 5 hjul och 243 vinstlinjer. Till din hjälp när du spelar har du bland annat två olika vildsymboler (Flaming Wilds och The Twisted Circus Logo), samt spridningssymbol, gratissnurr och multiplikator.

Om cirkusdirektören visar sig på tredje, fjärde och femte hjulet får du spela bonusbanan. Den består av 16 figurer från cirkusen och ditt uppdrag är att matcha tre karaktärer för att avslöja din vinst.

Det finns två olika sätt att erhålla gratissnurr: Antingen via trapetsplattformen eller via biljettrivaren. Tre biljettrivare ger dig 13 gratissnurr där alla dina vinster tredubblas, och det är möjligt att trigga nya gratissnurr under gratissnurren.

Största möjliga enskilda vinst i Twisted Circus är 60 000 mynt under standardspel, och under gratissnurren går det att vinna 555 000 mynt på en insats! Klicka dig vidare till Betway direkt för att se vad denna märkliga cirkus har att erbjuda dig.