BetUPBetUP är den senaste nyheten ifrån Unibet inom sportsbetting och det kommer att ta ditt spelande till en helt ny nivå. Spela mot andra spelare om en stor summa pengar och visa dina kunskaper i betting genom att förutspå vad som komma skall i matcherna. Läs mer nedan för att få full koll på denna nyhet som kan användas i din mobila enhet var du än befinner dig!

BetUP – Bli mästare på betting

Unibets BetUP går ut på att du köper in dig på valfri match som erbjuder denna spelform för ett bestämt belopp. Ju mer spelare som väljer att spela på en och samma match desto större blir den totala potten som vinnarna sedan får dela på. Under matchens gång kommer du att få svara på ett antal quiz-liknande frågor som till exempel vilket av följande alternativ kommer att inträffa härnäst där alternativen kan vara händelser som inspark, inkast eller hörna.

Spelarna som samlat på sig flest poäng när matchen är över får sedan dela på vinstpotten. Denna nya spelform kommer att ta ditt live-spelande till en helt ny nivå där du kan följa matchen på ett spännande och intensivt sätt direkt i din mobil. Det enda du behöver göra är att tanka ner appen och sedan är det bara att börja bevisa dina kunskaper i sportsbetting.

Bli medlem på Unibet nu och upptäck en värld av möjligheter för dig som inte kan få nog av sportsbetting. BetUP är det senaste tillskottet och det är helt klart för bra för att inte testa!