bettingtjansterDet finns ett stort antal olika bettingtjänster tillgängliga för svenska spelare. Samtliga är designad för att på ett eller annat sätt hjälpa dig som spelare. Att använda sig av bettingtjänster kan vara ett bra val som kan göra dig mer framgångsrik som spelare och hjälpa dig att bygga dina spel och system. Vissa bettingtjänster är helt gratis att använda medan andra kostar pengar att använda. Du kan ofta välja mellan att betala varje gång du använder en tjänst eller att presumera på tjänsten. Att prenumerera på en tjänst är ofta mycket billigare i det långa loppet om du spelar regelbundet.

Det sägs ofta att man får vad man betalar för med bettingtjänster. Det finns ett gryn av sanning i detta men det är långt ifrån hela sanningen. Det finns många bettingtjänster såsom spelaspel.se som erbjuder speltips av hög kvalitet trots att tjänsten är helt gratis. Dock kan givetvis populära betaltjänster dedikerat mer resurser till deras bettingtjänster vilket ibland ger dem möjligheten att veta mer och erbjuda bättre tips än andra tjänster. Detta är särskilt sant inom trav där de ledande tjänsterna kan ha observatörer ute på travbanorna och övervaka uppvärmning och träning. Detta ger dem tillgång till information som annars är nästan omöjlig att ha. Det är också därför travbettingtjänster tillhör de bästa och mest prisvärda bettingtjänsterna man kan köpa.

Vissa bettingtjänster erbjuder spelaren mycket bra värde medan andra inte erbjuder något som man inte kan hitta gratis online. Det kan ibland vara svårt att veta vilka tjänster som är bra och vilka som inte är värda sitt pris. Vissa tjänster tillåter att man köper enskilda rapporter eller en kortare test prenumeration och detta kan vara ett bra sätt att utvärdera en tjänst. Andra tjänster får man dock inte tillgång till innan man har gjort ett större finansiellt åtagande. Det är med dessa tjänster mycket viktigt att man efterforskar dem väl innan man köper dem. Du kan vanligen undvika mindre seriösa tjänster genom att söka på deras namn på populära forum såsom flashback och genom att besöka sidor såsom denna.

Om du spelar primärt på svensk sport och svensk trav så bör du primärt titta på svenska bettingtjänster då dessa vanligtvis erbjuder bättre tips. Om du spelar på internationella event och större ligor bör du också ta en titt på utländska tjänster då de ofta kan erbjuda en bättre tjänst än motsvarande svenska tjänster. Detta då de agerar på en större marknad och ofta har större resurser och fler analytiker än svenska motsvarigheter.

Nedan kan du läsa mer om ett antal populära svenska bettingtjänster.

Bettingtjänster

Dagensspel.se
Dagens spel är en väggtidning som har getts ut i mer än 20 år. Tidningen innehåller information som hjälper spelar genom att förse dem med det beslutsunderlag de behöver för att placera informerade spel. Dagens spel kunder är inte enskilda individer utan spelombud som erbjuder spel från ATG eller Svenska Spel.
Fotbollspengar.se
Fotbollspengar är en svensk produkt som marknadsförs som ett verktyg för alla som vill lära sig hur de kan vinna stora pengar på fotboll varje månad. Helt skattefritt. Produkten garanterar inte att man vinner på varje match man spelar på utan hävdar att den ger dig den kunskap du behöver för att vinna över tid.
Snoken.se
Snoken är en tjänst designad för att hjälpa spelare vinna §mer pengar när de spelar på trav. Tjänsten har funnits på marknaden sedan 1993 och har sedan dess producerat ett mycket stort antal vinnande rader. När detta skrevs hade Snoken förra vecka 7 rätt på Extra-V75.
Speltjanst.se
Speltjänst är en reduceringstjänst för Stryktipset och Europatipset som lanserades av Daytime Media House AB (DMH) i början av 2014.
Sporttjansten.se
Sporttjänsten är ett företag som erbjuder spelrelaterad information och experttips som hjälper spelare vinna mer pengar. Företagets mål är att ta fram de bästa matchanalyserna och speltipsen. Deras tjänster finns tillgängliga via webbsidan, telefon och de arbetar även på en mobilapplikation. Tjänsten drivs av ett gäng erfarna spelare och analytiker.
Travtjansten.se
Travtjänsten är ett företag som säljer en lång rad olika produkter som är designade för att öka dina chanser att vinna när du spelar på trav. Samtliga deras produkter innehåller speltips, djuplodande analyser samt den information du som spelare behöver för att komma till dina egna slutsatser om vilka hästar som är bäst att spela på.