Nu är det inte länge kvar innan en av de mest hajpade matcherna i modern tid når klockslaget då den ska avgöras. Vi pratar om den obesegrade boxaren Floyd ”Money” Mayweather som har bjudit in MMA-mästaren Conor McGregor till att göra upp i boxningsringen. Favoritskapet ligger tungt på Mayweather som har siffrorna 49-0 i sina proffsboxningsmatcher, 26 av dem har han vunnit på knockout.

 

Pensionerad Mayweather mot en stekhet McGregor

Conor McGregor lämnar oktagonen för att ta sig in i ringen där han ställs mot 40-årige Floyd Mayweather som har avbrytit sin pension tillfälligt för den här matchen som allt som oftast kallas för ”The Money Fight”, dels på grund av Mayweathers smeknamn, men även på grund av de summorna som sägs vara involverade i det här projektet. Obekräftade men florerande uppgifter gör gällande att det är snack om 100 miljoner dollar till Mayweather och runt 75 till McGregor, men utöver det verkar det som att det kan bli mer, då matchen enbart går att se i Pay-per-view och det finns en hel del pengar att hämta där.

10bet har ett fint erbjudande inför matchen där de erbjuder följande: Spela 200 kr på The Moneyfight och få 3 x 100 kr att slänga iväg som free bets. Du hittar erbjudandet här.

10bet Mayweather vs McGregor