Fredrik Ljungberg har värvats till Betsson, som en del av Betsson Odds storsatsning på Premier League och landslaget.

Fredrik Ljungberg drog sig förra året tillbaka efter en lång och lysande fotbollskarriär och kommer nu att leverera expertanalyser till Betssons medlemmar rörande Premier League och landslagets matcher. Fredrik Ljungberg blir även Betssons representant i London, där Betsson är officiell bettingpartner för Ljungbergs gamla hemmalag Arsenal. Självklart kan vi också räkna med att Ljungberg kommer att dyka upp i en och annar reklamfilm för Betsson framöver.

”Betsson har en stark position på spelmarknaden när det gäller fotboll, särskilt inom Premier League och landslaget där jag har lång erfarenhet,” säger Fredrik Ljungberg. ”Fotboll är en social aktivitet som ska vara lika roligt som det är spännande.”

Kontraktet mellan Betsson och Fredrik Ljungberg löper på flera år.

”Fredrik är en ikon, inte bara för Betsson utan för alla som älskar fotboll,” säger Betsson Thomas Bertilsson. ”Han har en stark integritet och personlighet som väl passar in i vår folkliga profil och vi har stort förtroende för hans fotbollskunnande. Tillsammans med Ola Andersson har vi bland de absolut starkaste fotbollsnamnen på marknaden. Det är en storsatsning från vår sida och vi ser mycket fram emot samarbetet.”

Sugen på att spela på Premier League eller tippa hur det går för det svenska landslaget i Fotbolls-VM 2014? Hos Betsson hittar du oddsen. Gör ett besök för att ta del av hela det stora utbudet. Just nu ger Sverige som vinnare av Fotbolls-VM 2014 hela 175 gånger pengarna, medan Brasilien bara ger 4,5 gånger pengarna. Högst odds har bland annat Island, Nordirland, Zambia, Burkina Faso och Indien som alla ger tusen gånger pengarna!